Манчестър Юнайтед е в добра позиция да грабне място в Шампионската

...
Манчестър Юнайтед е в добра позиция да грабне място в Шампионската
Коментари Харесай

Тен Хаг определи най-важната цел за отбора

Манчестър Юнайтед е в добра позиция да грабне място в Шампионската лига за идващия сезон, защото сега се намира на четвърто място с 63 точки от 32 мача, четири точки пред петия Ливърпул с два мача по-малко. С шест оставащи мача до края на сезона Ерик загар Хаг призова играчите си да дадат всичко от себе си, с цел да си обезпечат автоматизирано място в групите на Шампионска лига преди сложното пътешестване до стадион " Амекс ", с цел да се изправят против Брайтън.

" Искаме да спечелим всеки мач, желаеме да спечелим всяко съревнование... само че е ясно, че желаеме да бъдем в Шампионската лига. Това е надпреварата, за което в този момент се борим и мисля, че в този миг това е единственото нещо, което би трябвало да се съсредоточим, тъй като финалът за ФА Къп е след сезона. Така че единственото нещо, което би трябвало да създадем в този момент, е да се фокусираме ", показа Ерик загар Хаг.

Юнайтед устойчиво напредва под управлението на Тен Хаг, като завоюва Карабао Къп през февруари. " Червените дяволи " са на път да се класират за Шампионската лига и към този момент са си обезпечили място във финала за ФА Къп. Мениджърът обаче не е подготвен да смъкна гарда и предизвести играчите си за заплахите от самодоволството, преди да се изправят против " чайките ", които ще се борят за възмездие, откакто неотдавна бяха победени на полуфинала за ФА Къп на " Уембли ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР